Badr Hari krijgt kritiek over last minute afzeggen gevecht in Parijs Nieuws
Nieuws

Badr Hari krijgt kritiek over last minute afzeggen gevecht in Parijs

Badr Hari krijgt kritiek over last minute afzeggen gevecht in Parijs

PARIJS - De wereld van het kickboksen werd gisteren opgeschud toen Badr Hari zich onverwacht terugtrok uit zijn geplande gevecht tegen James McSweeney tijdens Glory 88 in Parijs. Nu het stof is neergedaald, reageren fans verdeeld op de last-minute beslissing van de kickbokslegende.

Badr Hari staat bekend om zijn opmerkelijke carrière in de vechtsportwereld en zijn status als een van de meest iconische vechters. Zijn terugtrekking uit het gevecht tegen McSweeney, dat alom werd verwacht, heeft echter tot verdeelde reacties geleid.

Veel fans uiten hun teleurstelling en frustratie over het feit dat Badr Hari zich terugtrok terwijl andere Marokkaanse vechters wel hun gevechten uitvochten tijdens het Glory 88-evenement in Parijs. Er zijn opmerkingen geplaatst waarin wordt beweerd dat Badr Hari een excuus heeft gebruikt om niet te vechten, mogelijk omdat hij niet goed zou zijn voorbereid op het gevecht.

Stop er gewoon mee

Een boze fan schreef: "Altijd iets met hem. Stop er gewoon mee. Wat er is gebeurd is erg, maar er vochten vandaag ook veel Marokkaanse vechters wel. Sterker nog, Badr als enige niet. Het is een excuus om eronderuit te komen omdat hij gewoon bang is dat hij van een 42-jarige knokker weer een pak slaag krijgt."

Een andere reactie luidde: "Oud. Zwak. Passe. Maar bovenal compleet onwaardig om ooit nog op te treden bij Glory." Een feit is dat veel fans de moeite hadden genomen om Badr Hari te zien vechten in Parijs en onder andere Nederland waren gekomen.

Ook begrip voor keuze Badr Hari

Ondanks de kritiek zijn er ook fans die begrip tonen voor de beslissing van Badr Hari. Zij prijzen hem voor zijn keuze om niet te vechten terwijl zijn landgenoten in Marokko zoeken naar overlevenden tussen de brokstukken van de aardbeving. Een positieve reactie luidde: "Respect voor Badr dat hij niet wil vechten terwijl zijn volk dit drama doormaakt."

Het blijft een punt van discussie in de vechtsportgemeenschap, en velen zullen uitkijken naar eventuele verdere verklaringen of ontwikkelingen rondom Badr Hari's beslissing om zich terug te trekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws