'Badr Hari is niet meer de finisher die hij ooit was': Remy Bonjasky Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Badr Hari is niet meer de finisher die hij ooit was': Remy Bonjasky

'Badr Hari is niet meer de finisher die hij ooit was': Remy Bonjasky

Badr Hari versus Arek Wrzosek blijft de gemoederen flink bezig houden, na de rellen tijdens Glory 80 eerder deze maand is er al veel over gezegd en geschreven. Tijdens de Bureau Sport Podcast kwam dit gisteren nog eens ter sprake.

De voormalige topkickbokser Remy Bonjasky werd gevraagd of Badr zijn beste tijd heeft gehad als vechter. ,,Badr is niet meer de finisher die hij ooit was, het lukt hem maar niet een tegenstander te verslaan", zegt Remy Bonjasky tijdens de Podcast van Bureau Sport gisteren.

Badr's contract werd verlengt en de Podcast presentatoren vroegen zich af of dit wel terecht is: ,,Na zoveel wedstrijden verliezen ziet het er echt niet goed uit voor Badr. Maar als hij vecht gebeurt er altijd wel wat. Al is het niet in een wedstrijd dan wel op een persconferentie. Mensen komen voor Badr en daar is Glory zich bewust van."

Conclusies

Ook werd gevraagd naar Wrzosek en diens ontslag door Glory omdat de Pool zijn fans opzweepte in plaats van deze te kalmeren. ,,Glory heeft daar gedegen onderzoek naar laten doen, iedereen aan de zijlijn kan wel dingen roepen. Maar Glory zal haar conclusies hebben getrokken uit wat er is geconstateerd."

Bonjasky zegt ook dat Glory best door kan met organiseren van evenementen. ,,Bij het voetbal verstoren Hooligans vaker wedstrijden en slopen hele binnensteden. Dan wordt er daarna toch ook door gevoetbald, dus ik zie niet in waarom dat dit bij het kickboksen niet zou kunnen. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws