Na Badr Hari's comeback betreedt Glory nieuwe vechtsportgrond in het buitenland Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Na Badr Hari's comeback betreedt Glory nieuwe vechtsportgrond in het buitenland

Na Badr Hari's comeback betreedt Glory nieuwe vechtsportgrond in het buitenland

Glory kondigt aan dat het voor het eerst in zijn geschiedenis naar Bulgarije zal gaan na de terugkeer van Badr Hari op 19 september in Parijs. Het kickboksevenement Glory 89 staat gepland voor 7 oktober en zal plaatsvinden in Burgas.

De samenwerking tussen Glory en de Bulgarian Fight Agency heeft tot doel het kickboksen in Bulgarije een boost te geven, waarbij de focus ligt op de nationale held Stoyan Koprivlenski , een gewaardeerde deelnemer in de lichtgewicht divisie.

Stoyan Koprivlenski, die al enige tijd traint bij Mike's Gym in Nederland onder begeleiding van de gerenommeerde kickbokstrainer Mike Passenier, zal het opnemen tegen de Roemeense vechter Sorin Caliniuc. De verwachting is dat ook Nederlandse vechters aan het evenement in Bulgarije zullen deelnemen, aangezien deze vechters vaak in het buitenland een grotere status genieten dan in eigen land.

Eerste Glory evenement in Bulgarije Gepland voor 7 Oktober

Terwijl Glory 89 in Bulgarije plaatsvindt, zal het grotere Glory-evenementen voornamelijk in Nederland blijven organiseren. De titelstrijd tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro wordt verwacht zodra Verhoeven fit genoeg is, en dit zal hoogstwaarschijnlijk in Nederland plaatsvinden. De uitnodiging van de Bulgaren biedt Glory de mogelijkheid om internationaal uit te breiden en zijn aanwezigheid wereldwijd te vergroten.

Dit is niet de eerste keer dat Glory buiten Nederland evenementen organiseert. Eerder vonden er gevechten plaats in landen zoals Mexico en Japan. De recente beperkingen als gevolg van de coronapandemie hebben ertoe geleid dat evenementen voornamelijk in Nederland en Duitsland werden gehouden, maar met deze stap naar Bulgarije laat Glory zien dat het vastberaden is om zijn bereik te verbreden en zijn grenzen te verleggen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws