PROMOTOR:'Badr Hari stapt nooit de ring meer in' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

PROMOTOR:'Badr Hari stapt nooit de ring meer in'

PROMOTOR:'Badr Hari stapt nooit de ring meer in'

Eduard Irimia, de bekende Roemeense vechtsport promotor zegt te verwachten dat Badr Hari nooit meer zal vechten. De wedstrijd tegen Benjamin Adegbuyi eerder deze maand, was volgens hem de laatste voor de topkickbokser.

Promotor Irimia, doet wel vaker schokkende uitspraken zo beweerde hij eerder dit jaar dat er nooit een Badr vs Rico 3 gevecht zou komen. Ook zei hij dat GLORY niet zonder Badr zou kunnen bestaan. In een interview met website Sport Ro, zegt de Roemeen dat Badr helemaal niet meer zou gaan vechten.

Harde klap voor GLORY

,,Ik feliciteer Benny van harte, want het is merkbaar hoe hij erin slaagde terug te keren naar de controle over de wedstrijd. Nadat hij door Badr naar de vloer was geslagen en vervolgens werd geteld. Benny maakte de wedstrijd van zijn leven en verdient felicitaties", zegt Irimia

,,Ik denk nog steeds dat dit resultaat een harde klap is voor Glory. Want vrijwel zeker verliest de organisatie Badr, die een belangrijke aanhang van fans heeft. Ik denk niet dat Badr terug zal keren naar de ring, en deze wedstrijd was zijn pensioenwedstrijd", aldus de promotor.

Geen Rico vs Benny

De promotor van K1 gala's verklaarde dat de Covid-19 besmetting er goed heeft ingehakt bij Badr. ,,Voor de wedstrijd dacht ik niet dat Benny, Badr zou verslaan. Maar toen ik Badr zag vechten, realiseerde ik dat hij niet de oude was. Nadat hij Covid had gehad. Badr is niet langer Badr."

Ook zegt Irimia dat hij niet verwacht dat GLORY zit te wachten op een gevecht tussen Rico Verhoeven en Adegbuyi. ,,Als ik Benny was, zou ik wraak willen nemen op Ben Saddik. Je hoeft geen wedstrijd met Rico te forceren, het is niet oké. Het is een beetje een gevecht tussen twee trainings- en gymcollega's ”, verklaarde Irimia volgens ProSport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws