🎥 Badr Hari geeft antwoord over deelname Glory Grand Prix zwaargewicht toernooi Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Badr Hari geeft antwoord over deelname Glory Grand Prix zwaargewicht toernooi

🎥 Badr Hari geeft antwoord over deelname Glory Grand Prix zwaargewicht toernooi

Badr Hari is nog steeds het gesprek van de dag als het om kickboksen gaat. Inmiddels ook ondernemer gaf hij antwoord op vragen van fans en over een terugkeer naar de Glory ring.

Tijdens een vragen uurtje waar van alles voorbij kwam zaten de vechtfans vooral te wachten op nieuws over een terugkeer naar de ring van de Marokkaanse topvechter. Op de vraag of Badr mee gaat doen aan de Glory World Grand Prix hij duidelijk: "Misschien", was het korte antwoord. Dus geen harde nee of ja, maar het woord misschien geeft de fans hoop.

Badr Hari spreekt over terugkeer naar het kickboksen

Ook kwam de vraag of hij eerder naar de ring zou kunnen terugkeren. Daarop was het antwoord met ene glimlach, "daar vragen ze me elke dag naar, vermoeiend". Ook de andere vragen over zijn Punch initiatief in Marokko waren scherp net als de antwoorden.

Zo vroeg een fans of het komen trainen gratis was. "Als iemand het 1 minuut met mij volhoudt in de ring Ja. Ik maak het dan gratis voor deze zelf en zijn hele familie. Maar een minuut is lang hé", aldus Badr.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws