Wordt dit de Week van Badr Hari? 'Verliezen is gewoon geen optie' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Wordt dit de Week van Badr Hari? 'Verliezen is gewoon geen optie'

Wordt dit de Week van Badr Hari? 'Verliezen is gewoon geen optie'

De spanning stijgt naarmate het langverwachte gevecht van Badr Hari tegen de Brit James McSweeny nadert, dat gepland staat voor zaterdag 9 september tijdens Glory 88 in Parijs.

Voor de Marokkaans-Nederlandse vechtsportlegende Badr Hari is dit gevecht van cruciaal belang, aangezien hij op zoek is naar zijn eerste overwinning bij Glory sinds hij daar enkele jaren geleden tekende.

Dit aankomende gevecht biedt Badr Hari de kans om zijn stempel te drukken en zijn reputatie te herstellen. Voor de fans van Badr is het een moment waarop ze hopen op een glorieuze overwinning waarmee hij zijn tegenstander kan verslaan en zijn critici de mond kan snoeren.

Badr Hari mag niet verliezen van James McSweeney

Badr Hari wordt vaak beschouwd als een van de grootste namen in het kickboksen. Een verlies tegen McSweeney zou zijn status als elitevechter kunnen ondermijnen en twijfels kunnen zaaien over zijn vermogen om op het hoogste niveau te concurreren.

De wereld van het kickboksen zal zeker opletten wanneer deze twee vechters het in de ring tegen elkaar opnemen. Of het nu de week van Badr Hari wordt, zal de tijd leren. Wat wel zeker is, is dat het gevecht in Parijs een van de meest besproken evenementen in de vechtsportwereld zal worden en de fans in spanning zullen afwachten om te zien of Badr Hari zijn comeback kan maken.

Naast het gevecht tussen Badr Hari en James McSweeney, belooft Glory 88 nog veel meer actie en opwinding met een reeks andere gevechten. Deze vindt je hieronder en zijn zeker ook het bekijken waard.

Naam vechter Naam vechter
Badr Hari  vs James McSweeney
Tiffany van Soest vs Sarah Moussaddak
Nordine Mahieddine vs Abderahmane Coulibaly
Denis Wosik vs Berjan Peposhi 
Pascal Touré vs Stefan Latescu
Karim Ghajji vs Nikola Todorovic
Jonathan Mayezo vs James Condé
Iliass Hammouche vs Florian Kroger
Diaguely Camara vs Ilyass Chakir

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws