Rico Verhoeven over rematch met Badr Hari: 'Ik wacht op een datum' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven over rematch met Badr Hari: 'Ik wacht op een datum'

Rico Verhoeven over rematch met Badr Hari: 'Ik wacht op een datum'

Als het aan Rico Verhoeven ligt gaat hij de ring in met Badr Hari voor de langverwachte rematch. Verhoeven heeft een datum en tijd gegeven maar wacht nog steeds.

Ongeslagen wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven was afgelopen week te gast bij RTL Late Night, dit in navolging op zijn gewonnen partij tegen Guto Inocente. Er werd gerefereerd aan de analyse die een aantal dagen daarvoor werd gedaan over het gevecht door andere Remy Bonjasky. Daarin werd gesteld dat Badr geen kans zou maken tegen Rico.

Geen reactie

De vraag die iedereen zo’n beetje stelt aan Verhoeven en waarvan hij vast de tel kwijt is hoe vaak deze is gesteld kwam ook naar boven. De in veler ogen onvermijdelijke rematch met Badr Hari. Verhoeven gaf aan in het begin van het jaar een tijd en datum te hebben doorgegeven maar dat daar tot nu toe geen reactie op kwam vanuit het kamp van Badr Hari.

"Ik wacht rustig op een datum en locatie van Badr en dan ben ik er". Zegt Verhoeven. Dat hij geen uitdaging of tegenstander uit de weg gaat heeft hij inmiddels vele malen bewezen. Een rematch met Badr lijkt dus afhankelijk of deze akkoord gaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws