Wedden op Badr Hari vs Alistair Overeem! 'Hier kan het' Wedden op vechtsporten
Wedden op vechtsporten

Wedden op Badr Hari vs Alistair Overeem! 'Hier kan het'

Wedden op Badr Hari vs Alistair Overeem! 'Hier kan het'

Het legendarische gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem staat gepland voor deze zaterdag 8 oktober in het Gelredome te Arnhem. En je kunt veilig inzetten op de wedstrijd om je geluk te beproeven.

Voor Badr Hari en Alistair Overeem wordt het de derde keer dat de twee tegen elkaar de ring in gaan. Alhoewel oude rivalen lijkt de vijandschap tussen de twee iets geluwd. Laat dat je echter niet afleiden van het feit dat er hard geknokt gaat worden. Er staat voor beide vechters veel op het spel.

Wedden op Badr Hari Alistair Overeem 2022 doe je via Jacks Casino & Sports

BEZOEK JACKS.NL >

Verwacht wordt dat Overeem als hij er in slaagt Badr te verslaan, Glory zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven zal uitdagen. Badr van zijn kant heeft aangegeven niet direct nog een keer tegen Verhoeven de ring in te willen. Echter als Glory hem oproept zal hij gaan.

Inzetten op de favoriet

Zoals gezegd kan je bij de legale Bookmakers die er op de Nederlandse markt zijn sinds precies een jaar geleden een gokje wagen op de wedstrijd tussen Badr en Overeem. Een daarvan heeft de Odds voor je op een rijtje hebben gezet.

Wat de winstkansen betreft deze worden als volgt ingeschat; Badr Hari 1.70 als favoriet tegenover Alistair Overeem met 2.01. Om in te zetten Badr Hari vs Alistair Overeem. Let wel je moet boven de 24 jaar zijn om te mogen wedden op deze match.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd (18+)

Zwaargewicht (+95 KG) Top Tien

Plaats Naam Foto
1 TARIQ OSARO TARIQ OSARO
2 ANTONIO PLAZIBAT ANTONIO PLAZIBAT
3 ROMAN KRYKLIA ROMAN KRYKLIA
4 JAMAL BEN SADDIK JAMAL BEN SADDIK
5 BENJAMIN ADEGBUYI BENJAMIN ADEGBUYI
6 RICO VERHOEVEN RICO VERHOEVEN
7 LEVI RIGTERS LEVI RIGTERS
8 RADE OPAČIĆ RADE OPAČIĆ
9 GUTO INOCENTE GUTO INOCENTE
10 SOFIAN LAIDOUNI SOFIAN LAIDOUNI

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws