Badr Hari en topvechters in actie voor Marokko na aardbevingsramp! 'Hulp is dringend nodig' Nieuws
Nieuws

Badr Hari en topvechters in actie voor Marokko na aardbevingsramp! 'Hulp is dringend nodig'

Badr Hari en topvechters in actie voor Marokko na aardbevingsramp! 'Hulp is dringend nodig'

In een indrukwekkend gebaar van solidariteit hebben enkele van Marokko's meest bekende vechters, waaronder kickbokskampioen Badr Hari en UFC-vechter Abu Azaitar, actie ondernomen om hun landgenoten te helpen na een verwoestende aardbeving die het land trof.

De recente aardbeving, die Marokko vorige week trof, heeft al meer dan 2.500 levens geëist en heeft talloze anderen dakloos achtergelaten. De behoefte aan hulp is dringend, en deze vechters laten zien dat ze klaar staan om hun steentje bij te dragen.

Badr Hari's Oproep tot Financiële Steun

Badr Hari, die afgelopen weekend last minute zijn gevecht tijdens Glory 88 in Parijs moest afzeggen, liet zijn betrokkenheid zien door een dringende oproep te doen aan zijn miljoenen volgers op sociale media. Hij deelde het bankrekeningnummer welke gebruikt wordt om financiële bijdragen te verzamelen voor de slachtoffers van de aardbeving.

Badr Hari en topvechters in actie voor Marokko na aardbevingsramp! 'Hulp is dringend nodig'

UFC-vechter Abu Azaitar ter plaatse om hulp te bieden

Abu Azaitar, een andere Marokkaanse vechter en lid van de UFC, is persoonlijk ter plaatse in Marokko om te helpen bij de hulpinspanningen. Hij heeft samen met lokale hulporganisaties geholpen bij het opzetten van een medisch tentenkamp om de gewonden van de ramp te behandelen. Zijn toewijding aan het helpen van zijn landgenoten in deze moeilijke tijd is een inspiratie voor velen.

De aardbeving heeft Marokko diep getroffen en heeft een humanitaire crisis veroorzaakt die een collectieve inspanning vereist. De snelle reactie van Badr Hari, Abu Azaitar en anderen in de vechtsportgemeenschap toont aan hoe sporters hun bekendheid en middelen kunnen inzetten om bij te dragen aan de wederopbouw en hulp aan degenen die het het hardst nodig hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws