'Badr Hari gaat niet stoppen!' Geld en applaus (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Badr Hari gaat niet stoppen!' Geld en applaus (video)

'Badr Hari gaat niet stoppen!' Geld en applaus (video)

Badr Hari zal niet stoppen met vechten, de kickbokser zou niet zonder het geld wat er verdiend wordt en het applaus van de fans kunnen. Dit zegt de oud-trainer van de kickbokslegende Thom Harinck.

Afgelopen weekend deelde Badr Hari mee er aan te denken te stoppen me vechten. De mededeling sloeg in als een bom, maar niet iedereen is er zo zeker van dat Badr de kickboks handschoenen ophangt. In het praatprogramma Half8 deelt de oud trianer van Badr zijn mening gisteravond.

Stopt toch niet

Badr en de wedstrijd tegen Alistair Overeem werden uitvoerig besproken in Half8. Op de vraag aan Harinck of hij verwacht dat de kickbokser stopt zegt deze; ,,Natuurlijk stopt hij niet, hij is wereldberoemd. Hij kan niet zonder het geld en het applaus." Ook zegt Harinck dat Badr zeer populair is onder de fans.

,,Hij luistert volgens mij niet naar zijn trainer. Hij hoort elke dag in de sportschool te zijn en niet in het uitgaansleven rond te hangen", zegt Harinck. ,,De jongens die vroeger bij mij trainden mochten niet uit. Ik controleerde dat ook."

Harinck zei ook dat Badr een groot talent is maar elke keer lijkt in te storten. Bekijk de bovenstaande video voor meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws