Badr Hari vs. James McSweeney: 'Intensive obsessie wordt werkelijkheid' Nieuws
Nieuws

Badr Hari vs. James McSweeney: 'Intensive obsessie wordt werkelijkheid'

Badr Hari vs. James McSweeney: 'Intensive obsessie wordt werkelijkheid'

Aanstaande zaterdag in het hoofdgevecht van Glory 88 in Parijs, staat James McSweeney tegenover kickbokslegende Badr Hari. Voor McSweeney is deze langverwachte confrontatie een obsessie geworden, die zelfs zijn nachtrust verstoort.

De Engelse vechter droomde er al van om de ring te delen met Hari en stond vorig jaar in de hoek van Alistair Overeem toen hij tegen Hari vocht. Na een emotionele afscheidsspeech van Hari leek de kans op een ontmoeting tussen de twee uitgesloten, maar vier maanden later ging de telefoon en kreeg McSweeney zijn langverwachte kans.

McSweeney heeft zich maandenlang intensief voorbereid op de strijd en beweert Hari beter te kennen dan hij zichzelf kent. Hij hoopt de voormalige K1-kampioen met pensioen te sturen, maar heeft diep respect voor zijn tegenstander en wil hem niet onderschatten.

McSweeney eet, slaapt en drinkt Badr

James McSweeney heeft Badr Hari grondig geanalyseerd en beweert hem beter te kennen dan Hari zichzelf kent. Hij begrijpt Hari's favoriete combinaties en zijn neiging om in te stappen voordat hij aanvalt. McSweeney geeft toe dat zijn obsessie met Hari zelfs tot nachtmerries heeft geleid, maar deze gedachten hebben hem gemotiveerd om intensief te trainen en zich voor te bereiden op het gevecht.

Hoewel McSweeney binnenkort 43 wordt, denkt hij nog niet aan stoppen. Hij hoopt op een glorieuze overwinning en ziet zijn passie voor de sport als onverminderd. Het gevecht tussen Hari en McSweeney belooft een spektakel te worden dat de kickbokswereld zal opschudden en de obsessieve droom van McSweeney tot leven zal brengen.

Ondanks zijn vastberadenheid om Hari te verslaan, heeft McSweeney diep respect voor zijn tegenstander. Hij onderschat Hari niet en erkent dat Hari in zijn laatste gevechten tegen topatleten heeft gestaan, ondanks enkele tegenslagen zoals blessures. McSweeney hoopt dat Hari in topvorm zal verschijnen tijdens hun gevecht, want hij is er klaar voor en wil het opnemen tegen de beste versie van Hari.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws