De carrière van kickbokslegende Badr Hari: hoogte en dieptepunten Columns
Columns

De carrière van kickbokslegende Badr Hari: hoogte en dieptepunten

De carrière van kickbokslegende Badr Hari: hoogte en dieptepunten

Hier zijn enkele hoogte en dieptepunten uit de carrière van Badr Hari, de prominente Marokkaans-Nederlandse topkickbokser.

Badr Hari's Doorbraak in K-1:

Badr Hari maakte zijn naam bekend in de kickbokswereld door zijn indrukwekkende prestaties in de K-1 World Grand Prix-toernooien. Hij bereikte de finale van het toernooi in 2008 en werd de eerste Marokkaanse vechter die zover kwam.

Badr Hari's Overwinning op Semmy Schilt

In 2009 versloeg Badr Hari de legendarische kickbokser Semmy Schilt, die op dat moment regerend K-1-kampioen was. Deze overwinning toonde aan dat Hari een geduchte tegenstander was voor zelfs de grootste namen in de sport.

Badr Hari's Knock-out op Alistair Overeem:

In 2008 stond Badr Hari tegenover Alistair Overeem, een andere zwaargewichtvechter met een indrukwekkend record. Hari wist Overeem met een krachtige knock-out te verslaan, waardoor hij zijn reputatie als een van de gevaarlijkste stoters in het kickboksen versterkte.

Badr Hari's Terugkeer naar de ring na schorsing:

Na een periode van schorsing keerde Badr Hari in 2012 terug naar de ring. Zijn rentree werd gevolgd door een reeks overwinningen en dit toonde zijn veerkracht en vastberadenheid aan om terug te komen na tegenslagen.

Badr Hari's Diskwalificatie tegen Remy Bonjasky:

In 2008 werd Badr Hari gediskwalificeerd tijdens een gevecht tegen Remy Bonjasky nadat hij zijn tegenstander meerdere trappen had gegeven terwijl hij op de grond lag. Deze actie resulteerde in een controverse en Hari kreeg veel kritiek vanwege zijn onsportieve gedrag.

Badr Hari's Verlies tegen Hesdy Gerges:

In 2010 verloor Badr Hari van Hesdy Gerges via een unanieme beslissing. Dit was een verrassende nederlaag voor Hari en het betekende een tijdelijke deuk in zijn dominantie binnen de sport.

Het is belangrijk om te vermelden dat deze lijst slechts enkele hoogte- en dieptepunten uit de carrière van Badr Hari bevat.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws