'Jake Paul speelt rol als bokser!' Vriendin Jutta Leerdam doet boekje open Nieuws
Nieuws

'Jake Paul speelt rol als bokser!' Vriendin Jutta Leerdam doet boekje open

'Jake Paul speelt rol als bokser!' Vriendin Jutta Leerdam doet boekje open

Jake Paul transformeerde van YouTube-ster tot bokser en dat doet hij niet slecht, toch zijn er twijfels over kunnen en zouden zijn wedstrijden volgens critic gekocht zijn.

Inmiddels heeft Jake Paul een relatie met de Nederlandse topschaatster Jutta Leerdam en deze doet een boekje open tegen de Telegraaf over haar Amerikaanse geliefde. Over de kritiek en haatreacties die Jake Paul regelmatig ontvangt, merkt Jutta op dat deze voornamelijk gericht zijn op het personage dat hij online speelt.

Jutta Leerdam benadrukt dat de echte Jake, zoals zij hem kent buiten zijn online persona, een open, lief en gevoelig persoon is. Ze gelooft dat de haat reacties niet van toepassing zijn op de ware Jake Paul.

Ze voegt eraan toe: "Hij is een online-entertainer en neemt een rol aan. Daarmee creëert hij een enorme hype voor al zijn gevechten." Dit benadrukt het verschil tussen zijn publieke imago en zijn ware persoonlijkheid.

Recentelijk versloeg Jake Paul de voormalige UFC-ster Nate Diaz die als een verloren persoon door de ring dwarrelde. Ook over dit gevecht wordt beweerd dat het opgezet spel zou zijn omdat Diaz, verlies of niet een kleine 10 miljoen in zijn zak mocht steken,

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws