Badr Hari's ultieme wraakgevecht! 'Oog om oog' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari's ultieme wraakgevecht! 'Oog om oog' (video)

Badr Hari's ultieme wraakgevecht! 'Oog om oog' (video)

Badr Hari scoorde een brute spinning back kick knock-out op Stefan Leko in 2005. Gisteren was het precies 16 jaar geleden dat de kickbokslegende wraak nam voor een eerder verlies.

De huidige kickboksfans kennen Badr waarschijnlijk alleen van zijn gevechten bij Glory Kickboxing. De oudgedienden herinneren zich de K-1 van welleer en ook de gevechten met Leko. Badr vocht in 2005 twee wedstrijden tegen Leko, de eerste vond plaats tijdens een It's Showtime 2005-evenement in juni 2005.

Wat een knock-out

Leko schakelde Badr uit met een spinning back kick, de Marokkaanse topknokker kreeg de kans om wraak te nemen in november 2005 toen hij meedeed aan het K-1 World Grand Prix 2005-toernooi als reservevechter tegen Leko.

Badr die zijn K-1 World GP-debuut maakte op 20-jarige leeftijd, schakelde Leko uit in de tweede ronde uit spinning back kick tegen de kaak. Het was de ultieme oog om oog wraak die een vechter kan krijgen.

Glory, de huidige werkgever van Badr vierde het 16-jarig jubileum door een video te plaatsen van de prestatie, en wat een heerlijke KO was het inderdaad.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws