Badr Hari is terug en traint bij Mikes Gym Nieuws
Nieuws

Badr Hari is terug en traint bij Mikes Gym

Badr Hari is terug en traint bij Mikes Gym

Badr is terug van weg geweest, en traint weer hard bij Mikes Gym

Badr Hari zijn cel straf zit er op en hij is weer flink aan het trainen geslagen bij Mike's Gym in Oostzaan. Het lijkt er op dat het verblijf in de gevangenis hem flink heeft doen afvallen, echter ziet hij er scherp uit.

Fotos met dank aan Fight Nieuws!
Fotos met dank aan Fight Nieuws!

Vervelende opmerkingen via Facebook

Fight News plaatste op Facebook enkele foto's van Badr waar een aantal mensen zich helaas weer geroepen voelt om nare opmerkingen te plaatsen. Wat dit toch altijd is met mensen dat men op deze manier iemand naar benden wil halen is onbegrijpelijk en niet erg gepast. Maar goed er zijn ook een aantal die hard fans van Hari die hem een hart onder de riem steken.

Zo meld een fan: "Veel afgevallen. Trainen met een goed trainingsschema, eten volgens voedingsschema, eiwitten en aanvullende supplementen, discipline en sportvreugde, en alles komt weer goed in sha Allah. Waarschijnlijk heeft "het vast zitten tussen 4 muren stress" hem veel spiermassa gekost. Maar gelukkig hebben spieren een geheugen, dus komt denk ik vast wel weer goed".

Top vechters

Bij Mike's Gum trainen veel top vechters zoals Murthel Groenhart, dit zeer binnenkort tegen Cedric Doumbe zal staan om de wereld titel te veroveren. Hij traint hard en vol met discipline om deze taak te gaan volbrengen. Het zou mooi zijn als Groenhart de titel mee terug brengt naar Nederland. Dat dit een geweldig gevecht zal worden staat buiten kijf. Murthel ken het spel van Doumbe en zal zich naar verwachting niet mee laten slepen, maar er hard ingaan.

Badr is back

Hoe het ook zei, Badr is back en here to stay zo lijkt het althans. Het verleden zal moeten rusten en de toekomst zal bepalen wat er gaat gebeuren. Het is in onze ogen een ware kampioen en wij kijken er naar uit hem weer in de ring te zien. Overigens als je op de hoogte wilt blijven van nieuws scoops volg dan ook Fight News via Facebook.

Fotos met dank aan Fight Nieuws!
Fotos met dank aan Fight Nieuws!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws