'Badr Hari heeft meer talent dan Rico Verhoeven!' De 8 van Glory moet je zien Nieuws
Nieuws

'Badr Hari heeft meer talent dan Rico Verhoeven!' De 8 van Glory moet je zien

'Badr Hari heeft meer talent dan Rico Verhoeven!' De 8 van Glory moet je zien

De 8 van Glory is een must see voor de diehard kickboksfan, de serie die op Videoland te zien is onthuld, verbaast maar is bovenal een bron van geschiedenis.

Videoland heeft het kickboksen compleet omarmd met niet alleen het uitzenden van de Glory evenementen, maar ook een compleet plaatje te schetsen over alles wat zich daarom heeft afspeelt. Een daarvan is House of Glory waarin Rico Verhoeven en Badr Hari beiden een team kickbokstalenten coachen, maar ook de serie de 8 van Glory mag je niet missen.

"Wij hebben al acht afleveringen gemaakt van o.a. de 'vetste knock-outs' en de 'snelste KO's' maar nu voor het eerst 8 momenten van een vechter. Dan is het logisch dat Badr de spits mocht afbijten. Voor de mensen die het op RTL 7 vrijdag hebben gemist, kijk het terug op Videoland en zie waarom Badr nog steeds de meest spraakmakende vechter is die wij in Nederland hebben", is te lezen op Facebook bij een promotie over de serie.

Badr Hari is de beste aller tijden

Er komen allerlei coryfeeën aan het woord in de aflevering over Badr, waaronder Simon Rutz (voorheen It's showtime), Joop Ubeda, Melvin Manhoef, Cor en Nick Hemmers, Michael Passenier, Peter Aerts, Rico Verhoeven en Remy Bonjasky. In de aflevering is de opkomst van Badr te zien tot de dag van vandaag.

Een van de opmerkijken die tot de verbeelding spreken is die van Simon Rutz die zegt: "Badr heeft het talent wat Rico Verhoeven niet heeft. Maar als Badr de werkethiek van Rico had gehad was hij nooit te stoppen geweest", maar er is meer dus ga zeker kijken. Te lezen is overigens dat Badr zelf nier mee wilde werken aan de aflevering, maar dat deze toch tot stand is gekomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws