Zoveel kost trainen bij Badr Hari in de sportschool! 'Veel voor weinig' Nieuws
Nieuws

Zoveel kost trainen bij Badr Hari in de sportschool! 'Veel voor weinig'

Zoveel kost trainen bij Badr Hari in de sportschool! 'Veel voor weinig'

Badr Hari heeft aangekondigd dat hij binnenkort zijn nieuwe "Punch"-sportscholen in Marokko opent. En het aanbod biedt veel voor weinig geld.

De kickbokser wil een netwerk creëren van tientallen fitnesscentra in de komende drie jaar. Hij wil dat het een project wordt met een groot menselijk avontuur en een sterke sociale impact.

Hoeveel kost trainen in Badr Hari sportschool Punch?

De sportscholen bieden twee abonnementen aan: een "Fitness Pass" voor €272,21 per jaar (2990 dirham), een kleine €22,00 per maand of een "Total Pass" voor €363,26 per jaar (3990 dirham), 30,00 per maand.

Beide passen geven me toegang tot alle Punch-locaties in Marokko, gratis trainingsprogramma's, workshops, gepersonaliseerde voedingsplannen en kortingen op uitrusting. Badr Hari's doel is om de Marokkaanse jeugd, maar ook ouderen, te laten investeren in hun gezondheid door regelmatig te sporten binnen een kwalitatieve en veilige omgeving.

Van Badr Hari die vorig jaar aangaf een pensioen te overdenken wordt toch nog verwacht dat hij later dit jaar de ring bij Glory weer instapt. De Marokkaanse topvechter reageerde positief op de nieuwe geïntroduceerde zwaargewicht Grand Prix van de organisatie. Dat volgens bronnen wel eens het zetje zou moeten zijn voor een terugkeer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws