Badr Hari: ‘Ga morgen niet naar het toilet, dan mis je de knock-out’ Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari: ‘Ga morgen niet naar het toilet, dan mis je de knock-out’

Badr Hari: ‘Ga morgen niet naar het toilet, dan mis je de knock-out’
Badr Hari: ‘Ga morgen niet naar het toilet, dan mis je de knock-out’

Badr Hari is duidelijk, je kunt morgen beter niet naar het toilet gaan tijdens zijn gevecht met Benjamin Adegbuyi. Dan is de kans groot dat je de knock-out mist.

Tijdens de staredown en weeg momenten voor het GLORY 76 evenement, deed Badr Hari een opmerkelijke uitspraak. Badr vertelde een verslaggever van NU.nl dat hij beter niet naar het toilet kon gaan. Anders zou hij de knock-out missen waar hij Adegbuyi mee zal verslaan.

De ceremonie was niet zoals de media en de fans gewend zijn van GLORY. Zo meld ook het AD dat het een curieuze bedoening was (lees hier meer).

Waar is de livestream

Ook de fans waren niet blij met een veelbelovende ceremonie die terug gebracht werd tot een paar zeer korte clips in de Insta Story van GLORY. ,,Voorheen kon men meekijken via YouTube. Beetje jammer", volgens een aantal kritische fans.

,,Waarom doen ze geen live stream wat een stelletje ongeregeld deze glory", is een van de reacties op Instagram. Hopelijk zal het event mogen veel goed maken. Als we Badr mogen geloven kunnen de fans beter gekluisterd aan hun laptop, computer of mobieltje zitten. Want voor je het weet is het over.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws