UFC-ster McGregor is extreem gevaarlijk voor Chandler! 'Mits hij dit doet' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor is extreem gevaarlijk voor Chandler! 'Mits hij dit doet'

UFC-ster McGregor is extreem gevaarlijk voor Chandler! 'Mits hij dit doet'

Eddie Alvarez heeft Michael Chandler geadviseerd om meteen zijn worstelcapaciteiten te gebruiken bij diens MMA-partij tegen Conor McGregor. Als hij dit niet doet is hij verloren.

Topvechters McGregor en Chandler zijn coaches voor seizoen 31 van “The Ultimate Fighter”, dat vanaf 30 mei te zien zal zijn. Verwacht wordt dat ze later dit jaar zullen vechten. Chandler , een voormalige Bellator kampioen, heeft het publiek vermaakt met zijn vijf UFC-partijen.

Alvarez gelooft echter dat hij het tegen McGregor moeilijk zal hebben als hij niet wat meer variatie toepast door het boksen van de Ier. Alvarez zelf heeft aan den lijve ondervonden hoe goed McGregor kan stoten en was in 2016 slachtoffer van een TKO uit handen van de Ier.

Conor McGregor is levensgevaarlijk voor Michael Chandler

"Mike Chandler is als een hels atleet," zei Alvarez tegen ESPN. "Ik denk gewoonweg dat de stijl waarin hij vecht en de strategie waarmee hij vecht, niet de manier is om het tegen Conor McGregor te doen. En ik zou hem aansporen, als ik zijn coach was, om zijn stijl te veranderen."

Alvarez verwacht niet dat McGregor dezelfde versie is die hem versloeg als hij voor het eerst terugkeert na meer dan twee jaar tegen Chandler. Maar toch moet Chandler voorzichtig zijn en de Ier uitputten door te gaan worstelen. Als het op boksen aankomt zal McGregor zegevieren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws