Conor McGregor heeft goed nieuws! Datum gevecht tegen Chandler bekend MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor heeft goed nieuws! Datum gevecht tegen Chandler bekend

Conor McGregor heeft goed nieuws! Datum gevecht tegen Chandler bekend

Conor McGregor beweert dat de USADA-kwestie "klaar" is en dat hij helemaal klaar is om terug te keren naar de UFC kooi en dat zijn gevecht met Michael Chandler doorgaat.

De Ierse UFC-ster onthulde dat de aankondiging van de vechtdatum zal worden gedaan tijdens The Ultimate Fighter seizoen 31 op het ESPN-netwerk.

McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij een gebroken been opliep tijdens een verlies in december 2019 tegen Dustin Poirier. Hij stemde toe om tegen Chandler te vechten en hij kijkt ernaar uit om terug te keren naar de UFC.

Conor McGregor klaar om gevecht tegen Michael Chandler aan te gaan

De Ier zal proberen zijn vorige vorm terug te krijgen en is al begonnen zich voor te bereiden op het gevecht. Hij sprak onlangs met Donagh Corby en bevestigde dat de vechtdatum binnenkort bekend zal worden gemaakt.

Het enige dat nu overblijft, is wachten tot seizoen 31 van The Ultimate Fighter voorbij is, waarna de vechtdatum, locatie en alle andere details die relevant zijn voor dit gevecht zullen worden aangekondigd.

6 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws