🎥 Roemeen bezorgde Nederlandse kickbokser slechte avond tijdens bruut gevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Roemeen bezorgde Nederlandse kickbokser slechte avond tijdens bruut gevecht

Brandon Fos en de Roemeen Marian Lăpușneanu stonden afgelopen weekend in de co-hoofdpartij van Almere's Finest tegeover elkaar. Lăpușneanu won via TKO maar het gevecht is internationaal opgevallen.

Het gevecht tussen Brandon Fos en Marian Lăpușneanu werd uitgevochten in het lichtgewicht. Lăpușneanu is de huidige Colosseum Tournament Lightweight Kampioen en zijn record staat op 30-4. Brandon Fos komt uit voor de Days Gym en is een teamgenoot van Glory kampioen Tyjani Beztati, en heeft 7-0 overwinningen bij Enfusion.

Fos werd in ronde 1 twee keer geteld door de scheidsrechter en in ronde 3 voor de derde keer. De vierde stop kwam toen de scheidsrechter moest ingrijpen tijdens de TKO. FOS was in totaal 4 keer neergegaan voordat de scheidsrechter de partij stopte.

Ondertussen is het gevecht tussen Fos en de Roemeen onderwerp van gesprek. zo vraagt vechtsport journalist Daniel Dziubicki zich af of Fos over drie weken wel mag of kan vechten na de knock-out in de finale van de 8TKO toernooi finale.