Justin Gaethje

Justin Gaethje is een professionele mixed martial artist uit de Verenigde Staten. Hij is geboren op 14 november 1988 in Safford, Arizona. Gaethje vecht in de lichtgewicht divisie van de Ultimate Fighting Championship (UFC).

Gaethje staat bekend om zijn agressieve vechtstijl en zijn vermogen om spannende gevechten te leveren. Hij heeft een achtergrond in worstelen en combineert dit met krachtige stoten en sterke beentrappen.

Gaethje begon zijn professionele MMA-carrière in 2011 en vocht aanvankelijk voor organisaties zoals World Series of Fighting (WSOF). Hij won daar het lichtgewichtkampioenschap en verdedigde deze titel verschillende keren met succes.

In 2017 maakte Gaethje zijn debuut in de UFC en kreeg al snel de reputatie van een opwindende en agressieve vechter. Hij heeft het opgenomen tegen enkele van de beste vechters in de lichtgewicht divisie, waaronder Eddie Alvarez, Dustin Poirier en Tony Ferguson.

Gaethje staat bekend om zijn krachtige stoten en zijn vermogen om zijn tegenstanders onder druk te zetten. Hij heeft ook een hoge tolerantie voor pijn en is bekend om zijn doorzettingsvermogen in gevechten.

Over het algemeen wordt Justin Gaethje beschouwd als een van de topvechters in de lichtgewicht divisie. Zijn vechtstijl en opwindende gevechten hebben hem een grote schare fans bezorgd.

Justin Gaethje Nieuws