Conor McGregor

Conor McGregor is een Ierse professionele mixed martial artist (MMA) en voormalig kooivechter in de Ultimate Fighting Championship (UFC). Hij werd geboren op 14 juli 1988 in Dublin, Ierland.

McGregor begon op jonge leeftijd met boksen en later stapte hij over naar MMA. Hij maakte zijn professionele MMA-debuut in 2008 en begon te vechten voor Cage Warriors, een Britse MMA-organisatie. McGregor won de Cage Warriors Featherweight-titel in 2011 voordat hij overstapte naar de UFC.

In de UFC maakte McGregor snel naam voor zichzelf en won hij in 2015 de interim Featherweight-titel en later dat jaar de Featherweight-titel zelf. In 2016 won hij ook de Lightweight-titel, waardoor hij de eerste UFC-vechter werd die tegelijkertijd twee titels in verschillende gewichtsklassen bezat.

McGregor staat bekend om zijn flamboyante persoonlijkheid en uitgesproken karakter, evenals zijn scherpe tong en trash-talking vaardigheden. Hij heeft ook veel aandacht getrokken buiten de MMA-wereld, waaronder de wereld van boksen, waar hij in 2017 bokskampioen Floyd Mayweather Jr. uitdaagde voor een gevecht.

Hoewel McGregor succesvol is geweest in zijn carrière, heeft hij ook verschillende controverses gehad, waaronder een aantal incidenten buiten de ring die leidden tot juridische problemen en schorsingen. Desondanks blijft hij een van de meest bekende en populaire vechters in de MMA-wereld, en heeft hij een grote fanbase over de hele wereld.

De charismatische Conor McGregor zal de strijd aangaan met de geduchte Michael Chandler tijdens UFC 296 in december 2023 in een gevecht dat de geschiedenisboeken zal ingaan.

Conor McGregor heeft een sociale media video verwijderd waarin hij bijna een gênante garderobe misser ondervond terwijl hij aan het trainen was op een luxe jacht in Cannes. Hij was te zien in zijn te kleine onderbroek terwijl hij op een hometrainer wat kilometers maakte.

Conor McGregor Nieuws