McGregor vs Chandler gevecht! UFC-vechtbaas geeft datum, Jon Jones op zelfde event MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor vs Chandler gevecht! UFC-vechtbaas geeft datum, Jon Jones op zelfde event

McGregor vs Chandler gevecht! UFC-vechtbaas geeft datum, Jon Jones op zelfde event

Dana White de UFC-vechtbaas geeft een potentiële tijdlijn voor het gevecht van Conor McGregor tegen Michael Chandler, die dit jaar op 16 december plaats zal vinden.

Volgens UFC-president Dana White zal er een aankondiging zijn tijdens de lancering van "The Ultimate Fighter 31” die 30 mei van start gaat. Of dan gelijk de datum van de McGregor tegen Chandler wedstrijd wordt aangekondigd is nog niet bekend. TUF eindigt op 15 augustus dus ergens daar tussen in kunnen de fans nieuws verwachten.

McGregor moet de dopingtest pool nog in waar nu het papierwerk voor wordt ingevuld zegt White. Normaal gesproken moeten atleten zes maanden in de dopingtest pool zijn opgenomen en het is onduidelijk of McGregor een speciale uitzondering zou krijgen.

Conor McGregor vecht tegen Michael Chandler op 16 december 2023

De UFC lijkt echter naar McGregor vs. Chandler te streven voor het einde van het jaar, wat waarschijnlijk betekent dat de normale USADA-protocol wordt opgevolgd. White gaf aan dat er hoopvolle plannen zijn voor een grote UFC-gevecht in november in Madison Square Garden en een op 16 december UFC: 296 McGregor vs Chandler.

Ook Jon Jones zal dan vechten die recentelijk is overgestapt naar de zwaargewicht divisie en daar kampioen werd dor de vacante titel te winnen met het verslaan van Cyril Gane. Jones zal naar verluidt tegen oud-kampioen Stipe Miocic vechten op wellicht hetzelfde event als McGregor en Chandler, wat het grootste UFC event ooit zal betekenen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws