Alex Pereira

Alex Pereira is een professionele kickbokser en mixed martial artist uit Brazilië. Hij is geboren op 19 juli 1987 in Sao Paulo, Brazilië. Pereira staat bekend om zijn explosieve vechtstijl en krachtige stoten.

Pereira is vooral bekend in de kickbokswereld. Hij heeft meerdere titels gewonnen en wordt beschouwd als een van de beste kickboksers in zijn gewichtsklasse. Hij heeft gevochten in organisaties zoals Glory Kickboxing en heeft daar indrukwekkende prestaties geleverd.

Een van de meest opmerkelijke momenten in de carrière van Pereira was zijn gevecht met Artem Vakhitov in 2017, waar hij de Glory licht zwaargewichttitel veroverde. Pereira staat bekend om zijn verwoestende knock-out power en zijn vermogen om zijn tegenstanders met één klap uit te schakelen.

Naast zijn succes in het kickboksen heeft Pereira ook de overstap gemaakt naar mixed martial arts (MMA). Hij heeft enkele gevechten in de MMA-wereld gehad en heeft daar ook indruk gemaakt met zijn vaardigheden. Alex Pereira is de voormalige UFC middengewicht kampioen.

Al met al wordt Alex Pereira beschouwd als een van de meest opwindende en getalenteerde vechters in de kickboks- en MMA-wereld. Met zijn krachtige stoten en technische vaardigheden blijft hij een geduchte tegenstander voor elke tegenstander die tegenover hem staat.

Alex Pereira Nieuws