'Wat een grap!' Tyson Fury de boksring in tegen minderwaardige tegenstander Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Wat een grap!' Tyson Fury de boksring in tegen minderwaardige tegenstander

'Wat een grap!' Tyson Fury de boksring in tegen minderwaardige tegenstander

Tyson Fury is in gesprek voor een bokswedstrijd tegen de Australische Demsey McKean voor de WBC titel van het Britse boksicoon.

Volgens de manager van McKean, Angelo Di Carlo zijn er verregaande gesprekken gaande. Di Carlo zegt hij onderhandelingen heeft gevoerd over een potentiële WBC-wereldtitelgevecht in augustus in Australië.

Australiër McKean is een Australische professionele bokser, een voormalig MMA-vechter en Muay Thai-vechter. McKean is heeft een 22-0 record met 14 knock-outs. De boksfans zijn echter niet enthousiast over een eventuele wedstrijd tussen Fury en McKean die zij minderwaardig vinden.

Tyson Fury kan je niet meer serieus nemen

Fans hebben zien liever een gevecht tussen Fury en Oleksandr Usyk en hebben op sociale media negatief gereageerd op het nieuws. 'Wat een grap, dit kan toch niet", reageerde een fan (lees verder onder video).

"Het wordt echt moeilijk om achter Fury te blijven staan ​​als dit waar is, wij willen een gelijkwaardige tegenstander tegenover hem zien", reageerde aan andere. De gesprekken tussen Fury en Usyk liepen spaak om de verdeling van de verdiensten, waar de Brit bijna 70% eiste.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws