'Zwaar bezopen!' Dronken Conor McGregor maakt ruzie met bokspromotor Eddie Hearn Nieuws
Nieuws

'Zwaar bezopen!' Dronken Conor McGregor maakt ruzie met bokspromotor Eddie Hearn

'Zwaar bezopen!' Dronken Conor McGregor maakt ruzie met bokspromotor Eddie Hearn

Conor McGregor heeft in Dublin gedurende het boksevenement van Katie Taylor tegen Chantelle Cameron geen goed woord over gehad voor promotor Eddie Hearn.

De UFC-superster sponsorde het boksevenement en was zeer enthousiast met het steunen van zijn landgenote Taylor gedurende vecht week. Helaas verloor Taylor, ondanks de steun van de honderden Ierse fans aanwezig.

Eerder op de avond kwam er meer hartverscheurend verlies voor McGregor. Lichtgewicht bokser Gary Cully wist de fans op te zwepen, maar werd vervolgens verslagen door José Felix uit Mexico. Vervolgens kreeg McGregor het aan de stok met Hearn.

Conor McGregor zag er zwaar opgefokt uit

McGregor was niet tevreden met de wedstrijdplanning die Hearn had gemaakt. Hearn verklaarde daarna dat Cully deze soort testen moest doorstaan om te kunnen vorderen, ondanks de imposante knock-out ratio (40-6-1, 31 KOs) van Jose Felix.

Over het algemeen maakte McGregor een ietwat vreemde indruk tijdens het evenement .Sommige fans beweerden dat de Ier dan de drank of drugs had gezeten, zo opgefokt zag hij er uit. Of was het de pure adrenaline, zoals andere al tegen argument in het verweer stelde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws