'UFC Titelgevecht moet opnieuw': Team Shevchenko spreekt over vuil spel Grasso MMA Nieuws
MMA Nieuws

'UFC Titelgevecht moet opnieuw': Team Shevchenko spreekt over vuil spel Grasso

'UFC Titelgevecht moet opnieuw': Team Shevchenko spreekt over vuil spel Grasso

Voormalig UFC-kampioen Daniel Cormier dringt aan op een derde gevecht tussen Alexa Grasso en Valentina Shevchenko nadat hun Noche UFC-herkansing eindigde in een omstreden gelijkspel. Cormier bekritiseerde de scorekaart van de scheidsrechter en vindt dat deze een trilogie rechtvaardigt tussen de twee zeer competitieve vechters.

De controversiële beslissing zet de deur open voor een onmiddellijke herkansing tussen Grasso en Shevchenko, ondanks andere potentiële uitdagers in de vlieggewicht klasse. Een derde ontmoeting tussen deze twee getalenteerde vechters lijkt essentieel voor een bevredigende afsluiting van hun rivaliteit.

"Alexa Grasso en Valentina Shevchenko hebben een absoluut klassieke strijd geleverd," zei Cormier. "Ze moeten het opnieuw doen. We moeten deze twee vrouwen opnieuw zien vechten. Elke keer dat we ze tegenover elkaar zetten, kunnen we een geweldig gevecht tussen deze twee verwachten."

Team Valentina Shevchenko beschuldigt Alexa Grasso van illegale acties in Noche UFC titelgevecht

Het team van Valentina Shevchenko heeft ernstige beschuldigingen geuit tegen Alexa Grasso na hun recente Noche UFC-titelgevecht. Na vijf spannende rondes werd het gevecht aangekondigd als een gelijkspel, maar Valentina's oudere zus Antonina beweerde op Instagram dat Grasso tijdens het gevecht illegale knietjes uitdeelde.

In de derde ronde leek Valentina Shevchenko één hand op de grond te hebben geplaatst, wat betekent dat ze als 'neergehaald' werd beschouwd, maar de knietjes van Grasso werden niet bestraft door scheidsrechter Herb Dean. Dit heeft geleid tot controverse en discussie in de MMA-wereld over de geldigheid van de kniestoten en de scorekaarten van de jury.

Naar alle waarschijnlijkheid zal er een derde gevecht komen tussen Alexa Grasso en Valentina Shevchenko. Echter zegt Grasso die twee keer als winnaar uit de bus kwam daar niet echt behoefte aan te hebben en prefereert een verse uitdaagster. De aankomende tijd zal blijken of de UFC een derde gevecht zal opzetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws