UFC-ster Dustin Poirier traint in Dublin! Hoop op vierde gevecht met Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Dustin Poirier traint in Dublin! Hoop op vierde gevecht met Conor McGregor

UFC-ster Dustin Poirier traint in Dublin! Hoop op vierde gevecht met Conor McGregor

Dustin Poirier Voormalig UFC interim-lichtgewicht kampioen werd dit weekend gespot tijdens zijn training in Dublin, Ierland, voorafgaand aan het Bellator Dublin-evenement volgende week. Dit heeft fans in extase gebracht en velen roepen op tot een vierde confrontatie met Conor McGregor in de Octagon.

Poirier, die eerder de interim-lichtgewicht titel bij de UFC droeg, is sinds zijn spectaculaire knock-out verlies in de tweede ronde tegen Justin Gaethje in juli tijdens UFC 291 aan de zijlijn geweest. Hij heeft aangekondigd later dit jaar terug te willen keren naar de Octagon en ontving onlangs een uitdaging van voormalig onbetwist lichtgewicht kampioen Rafael dos Anjos.

Aan de andere kant heeft McGregor, de Ierse vechtsporter, sinds zijn beenbreuk in 2021 tijdens zijn gevecht met Poirier, niet in de Octagon gestaan. Fans herinneren zich nog de intense trilogie tussen Poirier en McGregor, waarbij Poirier de laatste confrontatie won.

Poirier reisde naar Dublin om zijn teamgenoot Sabah Homasi te steunen, die volgend weekend uitkomt in Bellator Dublin. Fans hopen dat dit bezoek een aanleiding kan zijn voor een vierde epische strijd tussen Poirier en McGregor, en de speculatie groeit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws