Conor McGregor geeft zijn ongezouten mening over beladen UFC titelgevecht Grasso en Shevchenko MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor geeft zijn ongezouten mening over beladen UFC titelgevecht Grasso en Shevchenko

Conor McGregor geeft zijn ongezouten mening over beladen UFC titelgevecht Grasso en Shevchenko

Het Noche UFC-event eerder ligt achter ons en de UFC-vlieggewicht kampioene Alexa Grasso verdedigde haar titel tegen voorgangster Valentina Shevchenko op 16 september 2023, na een heftige strijd van vijf rondes.

De wedstrijd werd beoordeeld als een gelijkspel (48-47, 47-48 en 47-47) op de scorekaarten van de juryleden, en de titel bleef volgens de regels in handen van de huidige kampioene. Echter is niet iedereen het hier mee eens en hebben veel vechters maar ook fans veel kritiek op de uitslag. Echter lijkt UFC-ster Conor 'mcGregor daar anders over te denken.

Grootste UFC gevecht ooit

Voormalig tweedivisie UFC-kampioen Conor McGregor gaf zijn respect aan beide vrouwen voor hun inspanningen via enkele berichten op X (voorheen Twitter). 'The Notorious' vindt ook dat de strijd de geschiedenis ingaat als een van de grootste gevechten in de geschiedenis van het dames-MMA. Hij schreef:

"Een absoluut knalgevecht! Wat mij betreft een van de grootsten in het dames-MMA aller tijden. En het eindigt in een gelijkspel! Wow, wow, wow! Goed gedaan Alexa Grasso en Valentina Shevchenko! Ongelooflijk!"

McGregor vond dat een gelijkspel een verdiende uitkomst was voor beide vrouwen en schreef: "Eerlijk gelijkspel. Valentina had zeker pech, maar een gelijkspel is naar mijn mening rechtvaardig, laat ze het opnieuw doen. Viva Mexico!"

Valentina Shevchenko denkt dat ze drie rondes heeft gewonnen, en zegt dat ‘illegale’ stoten zijn uitgedeeld door Grasso. Ook is Shevchenko van meining dat zij bewust moest verliezen aangezien Grasso Mexicaans is, en het land vandaag zijn onafhankelijkheid viert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws