ONE Championship zeker van binnenhalen ex-UFC kampioen Francis Ngannou MMA Nieuws
MMA Nieuws

ONE Championship zeker van binnenhalen ex-UFC kampioen Francis Ngannou

ONE Championship zeker van binnenhalen ex-UFC kampioen Francis Ngannou

Chatri Sityodtong ONE Championship CEO, denkt dat Francis Ngannou binnenkort een thuis heeft bij zijn vechtsport organisatie in Azië.

Voormalig UFC kampioen Nagannou is sinds januari zonder een contract, nadat hij de UFC verliet. In de tussentijd heeft Ngannou zijn zwaargewicht titel verlaten, waarna de organisatie later Jon Jones tegen Ciryl Gane boekte voor de vacante titel. Jones won en is nu de koning van de divisie.

De oud-kampioen erg stil. Al heeft Ngannou eerder een gevechtsdeal met Deontay Wilder in Afrika gessugereerd, maar het is niet tot stand gekomen. Maar Ngannou zal misschien niet lang zonder thuis blijven. Tijdens The MMA Hour met Ariel Helwani sprak Sityodtong, over het mogelijk aannemen van de voormalige UFC-kampioen. Daar onthulde de promotor dat hij zaterdag een gesprek met Ngannou heeft.

Francis Ngannou waarschijnlijk naar ONE Championship

Bovendien gelooft hij dat hij de voormalige kampioen het grootste bod tot nu toe kan aanbieden. 'The Predator' heeft eerder verklaard dat hij het meest waarschijnlijk bij PFL of ONE Championship zal ondertekenen, wat Sityodtong's opmerkingen kracht bijzet. "Ik hou van Francis," zei Chatri Sityodtong op The MMA Hour. "Ik denk dat hij veel aan tafel brengt ... Hij heeft een stapel aanbiedingen op tafel. "

Hij wacht op ons laatste bod, mijn team heeft het gedaan, maar ik ga zaterdag in Los Angeles Francis ontmoeten. Voor zeker kan ONE hem het grootste bod op tafel geven van alle andere biedingen." Hij vervolgde: "Het moet voor hem werken, het moet voor ons werken. Ik geloof gewoon dat als je iemand ontmoet, je de energie krijgt ... Ik denk dat er binnenkort grote nieuws over Francis zal komen, hij neemt zijn tijd. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws