Rico Verhoeven staat open voor gevecht met UFC-ster Francis Ngannou! 'Entertainment' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven staat open voor gevecht met UFC-ster Francis Ngannou! 'Entertainment'

Rico Verhoeven staat open voor gevecht met UFC-ster Francis Ngannou! 'Entertainment'

Rico Verhoeven staat open voor een gevecht met UFC-ster Francis Ngannou, zo werd duidelijk in de Belgische Podcast Welcome To The AA.

Glory kampioen en beste kickbokser ter wereld Rico Verhoeven was gast in de Welcome To The AA. Waar beide presentatoren de topatleet onder andere vroegen of hij open zou staan voor een cross-over gevecht met voormalige UFC kampioen Francis Ngannou.

Rico Verhoeven open voor boksen of kickboksen tegen Francis Ngannou

"Niet in MMA, wel in het boksen of kickboksen, geen probleem ik hou wel van het entertainment", zei Verhoeven die in België was om zijn nieuwe film Black Lotus te promoten. Verhoeven heeft inmiddels ervaring in het boksen via zijn eigen evenement Hit IT van vorig jaar waar hij tegen Hesdy Gerges in de ring stond en won.

Verhoeven heeft in het verleden ook al eens met Ngannou getraind, dit terwwijl hij in Amerkia verbleef na zijn wedstrijd met Jamal Ben Saddik. Een gevecht met de Kameroener spreekt zeker tot de verbeelding.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws