'Tayfun Ozcan geef ik een pak slaag als hij naar Glory komt, oprotten! Kickbokskampioen Tyjani Beztati Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Tayfun Ozcan geef ik een pak slaag als hij naar Glory komt, oprotten! Kickbokskampioen Tyjani Beztati

'Tayfun Ozcan geef ik een pak slaag als hij naar Glory komt, oprotten! Kickbokskampioen Tyjani Beztati

Tyjani Beztati de Glory lichtgewicht kampioen kickboksen is niet onder de indruk van Tayfun Ozcan. Deze plaatste een kritische post op social media na Beztati's laatste titelverdediging.

Gevraagd naar het incident eerder dit jaar was Beztati duidelijk, Tayfun Ozcan's virale video maakte geen indruk op hem. "Toen ik het zag en hoorde, lach ik eigenlijk een beetje in een deuk", zegt Beztati. "Ik zie het zo, als je geen haters hebt doe je iets niet goed. Die jongen praatte altijd goed over mij. "

Tayfun Ozcan kan een pak slaag krijgen, zegt Beztati

"Nu zag je gewoon de haat en de afgunst van zijn gezicht afspatten, zo iemand kan ik toch niet serieus nemen". Op de vraag als Ozcan ooit naar Glory zou komen en Beztati hem dan welkom zou heten in de ring: "Dan geef ik hem een pak slaag natuurlijk", zei de Glory kampioen.

"Ik bedoel hij weet het, ik weet het, mocht hij ooit naar Glory komen dan krijgt hij van mij een pak slaag. Dan stuur ik hem gelijk weer terug, oprotten." De video die Ozcan destijds plaatste werd later verwijderd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws