Gaat Francis Ngannou naar ONE Championship? 'Bekende coach zegt van wel' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gaat Francis Ngannou naar ONE Championship? 'Bekende coach zegt van wel'

Gaat Francis Ngannou naar ONE Championship? 'Bekende coach zegt van wel'

Francis Ngannou, de voormalige UFC zwaargewicht kampioen zou zijn vechtcarrière wel eens voort kunnen gaan zetten bij ONE Championship. Zo beweerd coach John Hutchinson.

De Kameroener heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag wil boksen, maar suggereerde ook dat hij in gesprek is om te tekenen bij een grote MMA-organisatie. Of hij nu alleen de geruchten leest of inside-informatie heeft, John Hutchinson gelooft dat Ngannou klaar is om tegen zijn protège Analtoly Malykhin, te vechten.

De Rus is momenteel de ONE Interim licht-zwaar en zwaargewicht kampioen en zal proberen de onbetwiste zwaargewicht titel te winnen wanneer hij het in juli opneemt tegen UFC-veteraan Arjan Bhullar. Hutchinson is coach bij Tiger Muay Thai in Phuket. Hij heeft voormalig UFC kampioen Petr Yan en ONE bantamgewicht koning, Fabricio Andrade aan succes geholpen.

Francis Ngannou gaat boksen tegen Deontay Wilder

Hutchinson beweerd in een Instagram post dat Ngannou tegen Malykhin gaat vechten: "Francis Ngannou, je had moeten blijven waar je nu bent toen je de kans had", schreef de Ier op Instagram. 'Je staat op het punt de grootste uitdaging Malykhin aan te gaan..." Echter heeft Ngannou zijn ogen op het boksen gericht. Volgens Ngannou is Deontay Wilder zijn meest waarschijnlijke volgende tegenstander. Tijdens het MMA Hour zei de Kameroener (lees verder onder Insta post):

"Ja, we hebben het gesprek gehad en op dit moment zijn we serieuzer dan met wie dan ook." Ngannou legde vervolgens uit dat hij in gesprek is om te tekenen bij PFL of ONE, wat Hutchinsons post geloofwaardiger maakt. "Ik ga tekenen bij één MMA-organisatie. Ik heb daar nog geen beslissing over genomen ... PFL en ONE FC op dit moment, we zijn heel dichtbij. We zullen zien,", zei de MMA-ster.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws