ONE zwaargewicht kampioen daagt Francis Ngannou uit voor gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

ONE zwaargewicht kampioen daagt Francis Ngannou uit voor gevecht

ONE zwaargewicht kampioen daagt Francis Ngannou uit voor gevecht

Francis Ngannou voormalig UFC-kampioen en ONE Championship kampioen Arjan Bhullar zouden wel eens tegenover elkaar kunnen komen te staan.

UFC-ster Ngannou is nog steeds zonder contract na het verlaten van de UFC eerder dit jaar. Ngannou moet drie maanden na het einde van zijn ambtstermijn bij de UFC nog tekenen bij een andere organisatie. Ngannou is van plan om te gaan boksen, maar is in onderhandeling geweest met de PFL en ONE over een mogelijke terugkeer naar MMA.

Hoogstwaarschijnlijk krijgt Ngannou de contractuele vrijheid die hij wil van zowel de PFL als ONE. Het wedstrijdniveau bij zwaargewicht is echter ongetwijfeld hoger in ONE dan in de PFL. Als Ngannou besluit om bij ONE te tekenen, zou Bhullar graag een toekomstige titelverdediging tegen hem accepteren.

ONE Championship kampioen Arjan Bhullar wil gevecht tegen Francis Ngannou

Bhullar maakte zijn pitch aan Ngannou om lid te worden van ONE tijdens een recent interview met MMA Fighting. “Hij heeft het Westen veroverd, laten we hem naar het Oosten brengen. Ik heb hier geen probleem mee", zei Bhullar over de confrontatie met Ngannou (lees verder onder video).

"Mensen zijn ook bang voor hem, maar als je een vechter bent en een kampioen, maakt het niet uit wie het is, je stapt op. Ik zou kunnen winnen, ik zou kunnen verliezen, maar ik zal altijd op die lijn stappen, ik zal altijd het contract ondertekenen. Ik ben een man aan het eind van de dag."

Later dit jaar zal Bhullar zijn ONE-zwaargewicht titel verdedigen tegen Anatoly Malykhin. Ze zouden vorige maand gaan vechten, maar door een reeks problemen moest het gevecht worden uitgesteld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws