Michael Chandler reageert in drie woorden op brute aanval van Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

Michael Chandler reageert in drie woorden op brute aanval van Conor McGregor

Michael Chandler reageert in drie woorden op brute aanval van Conor McGregor

Michael Chandler geeft zijn reactie op Conor McGregor die hem heftig aan de keel schudde in een recent naar buiten gekomen confrontatie tussen de twee.

UFC-ster Conor McGregor laat Michael Chandler koud. De twee mannen, die elkaar binnenkort tegenover elkaar zullen coachen bij de The Ultimate Fighter (TUF), stonden tegenover elkaar tijdens het opnemen van de show, waarbij de Amerikaan heftig werd geduwd door de Ier. Toch beweerde Chandler onlangs dat hij nauwelijks iets voelde.

Er staat al een gevecht tussen de twee op het programma later dit jaar, dus het is niet verrassend dat er een face-off plaatsvond tussen McGregor en Chandler. 'The Notorious' keert terug na bijna twee jaar afwezigheid om het op te nemen tegen een van de meest spannende vechters van de lichtgewicht divisie.

Ik heb er niets van gevoeld

In een trailer voor TUF die recentelijk uitkwam, is te zien hoe McGregor Chandler met beide handen in het gezicht duwt om een face-off te beëindigen. Echter, Chandler reageerde recentelijk op een clip van het incident en ontkende de ernst van de duw. Hij tweette: "Bijna niks van gevoeld."

McGregor wordt verwacht om later dit jaar tegen Michael Chandler te vechten. De voormalige tegenstander van de Ier, Nate Diaz, onthulde onlangs dat hij verwacht dat 'The Notorious' de Amerikaan zal verslaan wanneer ze tegenover elkaar staan in de kooi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws