UFC-iconen Nate Diaz en Conor McGregor gaan weer tegen elkaar vechten! 'Onvermijdelijk' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-iconen Nate Diaz en Conor McGregor gaan weer tegen elkaar vechten! 'Onvermijdelijk'

UFC-iconen Nate Diaz en Conor McGregor gaan weer tegen elkaar vechten! 'Onvermijdelijk'

Nate Diaz zegt dat hij op zeker een derde gevecht tegen Conor McGregor zal hebben, de beruchte maar ook geliefde vechter verklaarde dit gisteren tijdens een interview.

Hij is er meer dan zeker van Nate Diaz, dat een derde gevecht met Conor McGregor plaats zal vinden. "Het is onvermijdelijk", zegt Diaz tijdens een interview na het persmoment voor zijn wedstrijd tegen Jake Paul. Ook verklaarde Diaz de beste vechter ooit in de UFC te zijn.

Diaz beweerde tijdens zijn optreden op de officiële persconferentie om zijn gevecht met de social media ster Jake Paul in augustus te promoten een behoorlijk moedige stelling. "Ik ben de beste vechter die ooit in de UFC heeft gevochten", beweerde Diaz.

Na 15 jaar bij de Ultimate Fighting Championship, liep Nate Diaz weg bij de organisatie na het veroveren van een overwinning via een vierde ronde overgave aan de ook populaire Tony Ferguson bij UFC 279 vorig jaar september.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws