Topvechter Denise Kielholtz richt zich op wereldtitel! 'Ga er zeker nog een keer voor' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Topvechter Denise Kielholtz richt zich op wereldtitel! 'Ga er zeker nog een keer voor'

Topvechter Denise Kielholtz richt zich op wereldtitel! 'Ga er zeker nog een keer voor'

Denise Kielholtz is een van Nederlands beste vechters en stapt deze vrijdag de Bellator MMA kooi in tegen Paula "Bittencourt" Cristina. En de Amsterdamse aast op een toekomstige titelkans.

De taaie Amsterdamse Kielholtz tekende bij Bellator in 2016 en vocht eerst in de kickboks competitie van Bellator. Later toen zij er geen uitdaging meer in zag stapte zij over naar het MMA gedeelte van de organisatie en met groot succes en werd kampioen.

Kielholtz vocht voor het Bellator MMA wereldkampioenschap vlieggewicht tegen kampioen Juliana Velasquez op 16 juli 2021 bij Bellator 262. Ze verloor het gevecht in een flinterdunne split decision, echter heeft zij de titel nog steeds in haar vizier.

Zaterdag zal Kielholtz dus te zien zijn tegen de Braziliaanse Cristina, waar zij vorig jaar toevalliger wijze ook mee trainde. Het gevecht van Kielholtz en het Bellator 296 event in Parijs is vanaf 21:30 uur Nederlandse tijd te zien op Videoland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws