UFC vechtbaas White reageert op opgefokte gedrag Conor McGregor Nieuws
Nieuws

UFC vechtbaas White reageert op opgefokte gedrag Conor McGregor

UFC vechtbaas White reageert op opgefokte gedrag Conor McGregor

Conor McGregor verraste de MMA-wereld door op te komen dagen bij BKFC 41 en daar een staredown te doen in de ring met Mike Perry na diens wedstrijd tegen Luke Rockhold.

De voormalig twee-divisie UFC-kampioen was aanwezig bij het evenement, was erg opgefokt en slingerde zelfs een BKFC-kampioenschap riem over zijn schouder voor zijn face-off met Perry. Dana White, president van UFC, reageerde donderdag op het incident tijdens de My Mom’s Basement podcast.

White zei dat McGregor gewoon lekker aan het genieten was en dat hij meegenomen werd in de moment. White merkte ook op dat McGregor een fles Proper 12 dronk, wat waarschijnlijk ook meehielp. Ondanks dat McGregor een concurrent van UFC promootte, was White hier niet boos over.

Dana White is niet boos op Conor McGregor

Op de vraag of het beeld van zijn grootste sterren die een rivaliserend merk promoot hem frustreerde, antwoordde White; "Helemaal niet", zei hij. "Niet eens een klein beetje." McGregor sprak lovend over BKFC en het boksen zonder handschoenen en plaagde dat hij misschien ooit in de ring zou stappen.

Op dit moment focust McGregor zich op The Ultimate Fighter 31, waar hij een coachrol heeft naast Michael Chandler. Na afloop van het seizoen worden de twee verwacht om te vechten in 2023. Er is nog geen tijdschema voor deze gevecht, maar White hopte dat ze dit zo snel mogelijk kunnen regelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws