'Sla zijn kop eraf!' UFC-ster McGregor wil boksicoon Pacquiao vernietigen in boksen zonder handschoenen Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Sla zijn kop eraf!' UFC-ster McGregor wil boksicoon Pacquiao vernietigen in boksen zonder handschoenen

'Sla zijn kop eraf!' UFC-ster McGregor wil boksicoon Pacquiao vernietigen in boksen zonder handschoenen

Conor McGregor de UFC-ster, haalde onlangs opnieuw de koppen van de kranten met zijn belofte om legendarische bokser Manny Pacquiao uit te schakelen in het boksen zonder handschoenen.

UFC-ster McGregor is al twee jaar niet meer in actie geweest sinds hij bij een UFC-partij tegen Dustin Poirier zijn been brak. Toch is hij dit jaar terug in de UFC octagon om het op te nemen tegen Michael Chandler. De 34-jarige stond eerder tegenover Floyd Mayweather in een boksgevecht in 2017, wat ondanks zijn verlies enorme inkomsten opleverde.

Nu heeft hij interesse getoond om de wereld van boksen zonder handschoenen binnen te gaan en heeft hij Pacquiao uitgedaagd. McGregor's tweet luidde: “Ik zal zijn hoofd eraf blazen met een backhand in boksen zonder handschoenen.” Dit kwam nadat bekend werd dat het managementbedrijf van McGregor, Paradigm Sports, Pacquiao met succes had aangeklaagd.

'Sla zijn kop eraf!' UFC-ster McGregor wil boksicoon Pacquiao vernietigen in boksen zonder handschoenen

Fans willen McGregor tegen Pacquiao zien boksen

Pacquiao moet 5,1 miljoen dollar terug betalen aan Paradigm Sports vanwege contract schending. De twee waren eerder aan elkaar gekoppeld voor een potentieel gevecht van 100 miljoen dollar in het Midden-Oosten. Maar de plannen werden opgeschort vanwege de coronapandemie en McGregors nederlaag tegen Poirier.

Of het gevecht tussen McGregor en Pacquiao ooit tot stand komt of niet, fans willen graag een confrontatie tussen de twee zien. De MMA-ster staat bekend om zijn onvermoeibare agressie, terwijl Pacquiao een meester-technicus is; een confrontatie tussen de twee zou explosief kunnen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws