'Eerlijke ruil!' Valentina Shevchenko wil derde gevecht met Alexa Grasso in eigen land MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Eerlijke ruil!' Valentina Shevchenko wil derde gevecht met Alexa Grasso in eigen land

'Eerlijke ruil!' Valentina Shevchenko wil derde gevecht met Alexa Grasso in eigen land

Valentina Shevchenko roept op tot een trilogiegevecht met Alexa Grasso in Kyrgyzstan. Shevchenko vindt dit een 'eerlijke ruil' omdat Grasso zichtbaar het thuisvoordeel kreeg afgelopen weekend.

Voormalig vrouwen vlieggewicht kampioen Valentina Shevchenko heeft een idee voor een hypothetisch trilogiegevecht met Alexa Grasso. Shevchenko keerde afgelopen zaterdagavond terug naar de kooi voor het eerst sinds haar verlies tegen Alexa Grasso in maart. Afgelopen weekend gingen de twee vrouwelijke vlieggewicht kanshebbers tegen elkaar in het hoofdevenement van UFC Noche. In wat waarschijnlijk een jaarlijkse traditie zal worden, vond het evenement plaats op de Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag.

Valentina Shevchenko vs Alexa Grasso in Kyrgyzstan

Uiteindelijk zetten Valentina Shevchenko en Alexa Grasso afgelopen zaterdag 25 minuten lang een spektakel neer. Beide vrouwen vonden dat ze de overwinning verdienden na vijf ronden actie, maar het werd in plaats daarvan als een gelijkspel beoordeeld. Als gevolg daarvan moet je je voorstellen dat deze twee nogmaals de kooi zullen delen.

Sterker nog, Valentina Shevchenko heeft al een idee voor een mogelijke trilogie. In een gesprek met Ariel Helwani op The MMA Hour, riep de voormalige kampioen op tot een derde gevecht met Alexa Grasso. Bovendien is ze van mening dat het in haar thuisland Kyrgyzstan moet plaatsvinden, om de zaken eerlijk te maken (lees verder onder video).

Shevchenko's Oproep voor Een Trilogiegevecht in Kyrgyzstan: "Ik denk dat het eerlijk en heel juist zou zijn om het volgende evenement in Kyrgyzstan te hebben, Onafhankelijkheidsdag van Kyrgyzstan," verklaarde Valentina Shevchenko op The MMA Hour, waarin ze opriep tot een derde gevecht met Alexa Grasso.

"Het zou heel slim zijn, want het moet gelijk zijn. We gaan Onafhankelijkheidsdag twee keer vieren, heel eerlijk. Ik denk dat alle mensen in Kyrgyzstan, alle regeringen in Kyrgyzstan, er alles aan zullen doen om het te laten gebeuren."

Ze vervolgde: "Daarom denk ik dat als de UFC dat wil, ze een manier zullen vinden om dat te doen... Dus ik denk dat het eerlijk zal zijn. Onafhankelijkheidsdag van Kyrgyzstan, in Kyrgyzstan, ik denk dat het tijd is om dat te doen. Het is de juiste tijd om dat te doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws