🎥 UFC-ster Alex Pereira pakt insluiper flink aan! 'Dat scheelde niks' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-ster Alex Pereira pakt insluiper flink aan! 'Dat scheelde niks'

🎥 UFC-ster Alex Pereira pakt insluiper flink aan! 'Dat scheelde niks'

Alex Pereira de voormalige UFC en Glory kampioen is een man waar je maar beter geen geintjes mee kunt maken, laat staan hem laten schrikken.

Fans hebben gereageerd op een jumpscare-grap op Alex Pereira die bijna verkeerd afliep. In een video die recentelijk op sociale media werd gedeeld, werd Pereira in zijn eigen huis in de maling genomen door wat lijken zijn twee zonen te zijn, die zich als insluipers voordeden. Terwijl de voormalige UFC middengewicht kampioen het huis binnenliep, stond een van zijn zonen achter een muur om hem te proberen te laten schrikken, terwijl de ander op de trap stond om de grap op te nemen. Bekijk hieronder de video:

De grap had echter heel slecht kunnen aflopen, want Alex Pereira was er bijna in geslaagd om een klap uit te delen aan zijn zoon, die vermomd was. Fans hebben gereageerd op de video met hun hilarische opmerkingen. Hier zijn er een paar:

Alex Pereira laten schrikken geen goed idee

"Hij was bijna het slachtoffer van de Adesanya-special", schrijt een fan. "Bijna 8 miljard mensen op de wereld, en deze man koos Alex Pereira om te laten schrikken.". "Nu maak ik me zorgen over de toekomstige dief die hem wil beroven. Er moet een ambulance klaarstaan als ze van plan zijn om zijn huis te overvallen."

Het lijkt erop dat Pereira's schrikreactie nog lang in het geheugen van MMA-fans gegrift zal staan als een van de grappigste en meest onverwachte momenten buiten de Octagon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws