Tyson Fury stopt met boksen! 'Andere dingen proberen na Ngannou gevecht' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury stopt met boksen! 'Andere dingen proberen na Ngannou gevecht'

Tyson Fury stopt met boksen! 'Andere dingen proberen na Ngannou gevecht'

Tyson Fury wil zich richten op andere carrièredoelen, omdat hij het gevoel heeft dat hij alles al heeft bereikt in het boksen.

'The Gypsy King' heeft een enorm succesvolle bokscarrière gehad, ongeslagen in 34 professionele gevechten en hij heeft op een gegeven moment elke belangrijke titel in het zwaargewicht divisie binnen gesleept. Vandaag onthulde hij in een interview met Queensbury Promotions dat hij nu nieuwe doelen voor zichzelf heeft gesteld.

"Ik heb nieuwe doelen, dus iedereen is de klos," riep Fury uit. "Ik wil bovenaan de Forbes-lijst staan als de best betaalde atleet ooit voor het jaar en ik wil een Hollywood-film maken." Gevraagd of hij nog verdere ambities heeft in het boksen, antwoordde Fury: "Ik heb het boksspel voltooid, het is klaar, het is verpest."

Eerst nog tegen Francis Ngannou boksen

Als volgende stap zal Fury voormalig UFC-kampioen Francis Ngannou ontmoeten in een bokswedstrijd op 28 oktober in Riyadh, Saoedi-Arabië.

Maar daarna lijkt 'The Gypsy King' niet veel interesse te hebben om het op te nemen tegen zijn mede-boksrivalen, zoals Oleksandr Usyk of Anthony Joshua, en lijkt hij zich eerder te willen richten op gevechten tegen MMA-sterren.

Fury vervolgde: "Hopelijk kom ik door Ngannou en dan vecht ik ofwel tegen Ngannou in een kooi of ik vecht tegen Jon Jones in een bokswedstrijd. "Ik heb alles gedaan wat er te doen is, ik heb elke titel gewonnen die er te winnen valt en ik ben al vijftien jaar ongeslagen, een tweevoudig ongeslagen kampioen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws