Het grootste Muay Thai-gevecht van de afgelopen 50 jaar is deze vrijdag Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Het grootste Muay Thai-gevecht van de afgelopen 50 jaar is deze vrijdag

Het grootste Muay Thai-gevecht van de afgelopen 50 jaar is deze vrijdag

Rodtang verdedigt zijn Wereldtitel vlieggewicht Muay Thai tegen Superlek bij ONE Friday Fights 34 op 22 september in Bangkok, Thailand.

Op vrijdag 22 september staat een langverwachte confrontatie in de wereld van het Muay Thai op het programma. Rodtang Jitmuangnon, de huidige ONE Flyweight Muay Thai Wereldkampioen, zal zijn titel verdedigen tegen Superlek Kiatmoo9, de heersende kickboks-kampioen van de divisie. Dit epische gevecht vindt plaats in het beroemde Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand, en wordt uitgezonden als het hoofdevenement van ONE Friday Fights 34.

Rodtang vs Superlek het grootste Muay Thai-gevecht van de afgelopen 50 jaar

Rodtang en Superlek, twee iconische figuren in de Thaise Muay Thai-scene, hebben bijna twee decennia lang nooit eerder tegenover elkaar gestaan. Het geplande gevecht eerder dit jaar moest worden geannuleerd vanwege een blessure van Rodtang, wat de anticipatie alleen maar heeft vergroot. Sindsdien hebben beide vechters hun reputaties versterkt met indrukwekkende overwinningen.

Het gevecht belooft een van de hoogtepunten van het jaar te worden, met beide atleten die dromen van het verenigen van alle ONE Championship-titels voor Thailand. De vraag die nu op ieders lippen brandt, is wie het Lumpinee Boxing Stadium zal verlaten met de felbegeerde ONE Flyweight Muay Thai Wereldtitel. Het gevecht wordt live uitgezonden in de Aziatische primetime, en fans van over de hele wereld zullen gespannen toekijken om te zien wie er zegeviert op 22 september.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws