🎥 Valentina Shevchenko gaat Alexa Grasso slopen in Noche UFC-titel rematch: ‘Geen genade’ MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Valentina Shevchenko gaat Alexa Grasso slopen in Noche UFC-titel rematch: ‘Geen genade’

🎥 Valentina Shevchenko gaat Alexa Grasso slopen in Noche UFC-titel rematch: ‘Geen genade’

Valentina Shevchenko is duidelijk, haar rematch met Alexa Grasso deze zaterdag zal wraak brengen als de voormalige kampioen beloofd haar rivaal compleet te breken.

Voormalig kampioen Valentina Shevchenko staat op het punt om haar titel te heroveren tegen Alexa Grasso na hun eerdere ontmoeting in maart. Ze zegt: "Bij het bekijken van het gevecht zou ik zeggen dat ik het hele gevecht van de eerste tot de derde ronde aan het winnen was, behalve het laatste moment van de vierde ronde."

Ik laat niks van haar over

Ze is vastberaden en gefocust op deze rematch, waarbij ze benadrukt: "Ik ben een persoon die gemotiveerd is om van dat gevoel terug te komen in maart. Ik ben vastbesloten om te doen wat ik deze zaterdag moet doen."

Shevchenko's toon is duidelijk als ze verklaart: "Deze keer zal er geen genade zijn. Dit gevecht op 16 september zal een ander gevecht zijn. Ik ga haar breken en de Octagon verlaten met de titelriem." Ze is vastbesloten om terug te nemen wat van haar is: "Mijn focus ligt nu op het terughalen van wat van mij is, om terug te krijgen wat al lange tijd van mij is."

De Mexicaanse kampioene, Alexa Grasso, was verantwoordelijk voor de verrassende overwinning in maart. Shevchenko zegt echter vastberaden: "Grasso zal de meest explosieve, krachtige en gevaarlijke versie van 'Bullet' Valentina zien." Ze blijft gefocust op haar doel om de titel terug te winnen, vastberaden om haar kampioensmentaliteit te bewijzen: "Mijn ziel is de ziel van een kampioen", aldus Shevchenko.

De vechter komen ook in actie op Noche UFC: Grasso vs Shevchenko 2

Vechter Vechter
Alexa Grasso (Kampioen vlieggewicht) vs Valentina Shevchenko (uitdager) 
Kevin Holland vs Jack Della Maddalena
Raul Rosas Jr vs Terrence Mitchell
Daniel Zellhuber  vs Christos Giagos
Fernando Padilla vs Kyle Nelson
Lupita Godinez vs Elise Reed
Roman Kopylov  vs Josh Fremd 
Edgar Cháirez vs Daniel Lacerda
Tracy Cortez vs Jasmine Jasudavicius
Josefine Lindgren Knutsson vs Marnic Mann

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws