Ciryl Gane daagt Jon Jones uit voor UFC rentree in maart MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ciryl Gane daagt Jon Jones uit voor UFC rentree in maart

Ciryl Gane daagt Jon Jones uit voor UFC rentree in maart

Ciryl Gane wil degene zijn die Jon Jones weer verwelkomt in bij de UFC. De voormalige interim-zwaargewicht kampioen toont in een tweet interesse om de confrontatie met Jones aan te gaan.

De Franse vechter Gane voegde eraan toe dat hij in maart beschikbaar zou zijn. UFC 285, dat nog geen headliner heeft, staat gepland voor 4 maart in Las Vegas. Er gaan geruchten dat Jones zou kunnen terugkeren bij UFC 285.

Jones tegen UFC kampioen Ngannou

Hoewel de UFC zeker de voorkeur zou geven aan Ngannou tegenJones, staat Ngannou al bijna een jaar buitenspel tijdens het revalideren van een knieblessure. Hij moet ook nog een nieuw contract tekenen met de organisatie na het uitvechten van zijn contract in januari 2022.

Als Ngannou niet beschikbaar is, zou Gane-Jones een van de betere opties zijn voor de UFC. Gane behaalde afgelopen september een knock-out overwinning op Tai Tuivasa bij UFC Parijs en is 8-1 in de UFC.

Jones is een voormalig licht-zwaargewicht kampioen en een van de grootste vechters in de MMA-geschiedenis, hij heeft echter sinds februari 2020 niet meer gevochten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws