Glory's Tessa de Kom treft Manazo Kobayashi in RISE titelgevecht Nieuws
Nieuws

Glory's Tessa de Kom treft Manazo Kobayashi in RISE titelgevecht

Glory's Tessa de Kom treft Manazo Kobayashi in RISE titelgevecht

Tessa de Kom op 28 mei tegen Manazo Kobayashi vechten voor de titel van de Japanse Rise Kampioen kickboksen. Op 25 december vorig jaar versloeg de Kom haar rivaal Kobayashi via unanieme beslissing.

Met haar debuut bij Glory maakte De Kom indruk door de RISE kampioen Kobayashi te verslaan. Vandaag tijdens het Warrior Talk programma van Remy Bonjasky werd bekend dat een rematch gepland staat voor 28 mei en deze keer voor de titelen wederom in Japan.

Bonjasky mocht De Kom het goede nieuws brengen, de kickbokster die compleet verrast was door het nieuws is verheugd nog een keer tegen de Japanse te vechten. ,,Ik ga nu nog gemotiveerder het gevecht aan", zegt De Kom die gezien wordt als het grote talent in de super bantamgewicht divisie. De Kom is Enfusion wereldkampioen 52 KG en vecht in de gecombineerde Glory Enfusion Rivals serie.

De nieuwe kampioen

Deze divisie wordt al jarenlang geregeerd door kampioen Tiffany van Soest, insiders zeggen dat De Kom het in zich heeft deze van haar troon te stoten. Kobayashi wist niet wat haar overkwam toen De Kom haar al vroeg in de wedstrijd een knockdown toebracht. De Kom won op punten 29-28, 29-28, 30-28.

De Kom beseft zich dat Kobayashi niet zomaar haar titel op zal geven en verwacht een stevig gevecht. Eerst vecht De Kom in Mexico tijdens Glory Rivals 5 tegen Giuliana Cosnard. De Kom vervangt de Marokkaanse Sarah Moussadak die verstek moest laten gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws