Kickbokser Anissa Meksen uit gevecht gehaald! Verbreekt stilzwijgen Nieuws
Nieuws

Kickbokser Anissa Meksen uit gevecht gehaald! Verbreekt stilzwijgen

Kickbokser Anissa Meksen uit gevecht gehaald! Verbreekt stilzwijgen

Anissa Meksen heeft haar stevig gehypte gevecht tegen Stamp Fairtex afgezegd om familie redenen. ONE Championship claimt echter dat de voormalige Glory kampioen haar vereiste gewicht niet heeft gehaald.

Kickbokser Meksen heeft het stilzwijgen verbroken. ONE Championship-officials leken verbijsterd toen ze gisteren niet kwam opdagen bij de weging voorafgaand aan haar gevecht met gemengde regels met Stamp Fairtex. Maar de Franse vechter ging naar Instagram om uit te leggen dat haar afwezigheid te wijten was aan ‘een familieprobleem’.

,,De strijd gaat niet door. Ik wil de situatie verduidelijken omdat er veel gespeculeerd is. Ik ben niet ziek, alles is in orde voor mij, en ik had ook geen overgewicht. Ik heb een familieprobleem", schrijft Meksen. Wat het probleem is maakte de vechter niet bekend.

Er is iets anders aan de hand

ONE Championship claimt echter dat er iets anders aan de hand is. Zo zou Meksen haar wedstrijd gewicht niet hebben gehaald. ,,Anissa Meksen zal het niet opnemen tegen Stamp Fairtex op ONE Fight Night 6 nadat ze donderdag in Bangkok de testperiode voor gewicht en hydratatie had gemist", aldus een verklaring van de vechtsport organisatie.

Het zal interessant zijn om te zien of de relatie van Meksen met de organisatie is beschadigd. Er is ale een langere tijd een soort van haat liefde verhouding tussen de vechter en ONE. Meksen zelf lijkt zeker er zeker van dat het een geval van business as usual zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws