UFC-ster Nate Diaz uitgedaagd voor Bareknuckle gevecht: 'Straatvechters' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Nate Diaz uitgedaagd voor Bareknuckle gevecht: 'Straatvechters'

UFC-ster Nate Diaz uitgedaagd voor Bareknuckle gevecht: 'Straatvechters'

Nate Diaz is uitgedaagd voor een Bareknuckle gevecht door UFC en Bellator veteraan Eddie Alvarez. Deze vindt dat de twee eindelijk tegenover elkaar moet komen te staan.

Zowel Eddie Alvarez en Nate Diaz waren twee van de meest spraakmakende namen die vorig jaar op de markt kwamen zonder verbintenis aan een organisatie. Alvarez tekende uiteindelijk bij BKFC en zal deze maand zijn bare knuckle debuut maken, hoewel het zeker niet de eerste keer zal zijn dat hij vecht zonder handschoenen aan.

Eddie Alvarez in de ONE Championship kooi
Eddie Alvarez in de ONE Championship kooi

Alvarez staat bekend als 'The Underground King' omdat hij begon deel te nemen aan illegale straatgevechten en in veel opzichten gaat de voormalige UFC en Bellator lichtgewicht kampioen terug naar zijn roots. Alvarez neemt het op 29 april op bij BKFC 41 tegen Chad Mendes, maar het is een andere UFC-veteraan waar hij zijn zinnen op heeft gezet.

Nate Diaz de straatvechter

Hij wil een blote vuist gevecht met Nate Diaz; “We zaten in dezelfde gewichtsklasse, we hebben hem aantal keer uitgedaagd tijdens mijn MMA-carrière, tijdens mijn UFC-carrière. Het kwam nooit tot bloei", zegt Alvarez. Timing, titelkansen, noem maar op, verkeerde tegenstanders. Nate Diaz is de enige man van wie ik zou willen dat BKFC op contract zet.

Alvarez mag dan de 'Underground King' zijn, Diaz heeft de reputatie ook een beetje een straatvechter te zijn. Daarom denkt de 39-jarige dat hij de perfecte tegenstander zou zijn" Dat is de enige. Ik denk gewoon dat hij de juiste vechter is. Ik denk dat het bij BKFC goed zal gaan. en ik denk dat dat de enige tegenstander is die ik alleen maar zou willen bevechten. Ik heb niet echt de wens om met iemand anders dan hem te vechten", aldus Alvarez.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws