UFC-ster Nate Diaz zwaar over de zeik na opmerking Mike Tyson! '8 minuten' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Nate Diaz zwaar over de zeik na opmerking Mike Tyson! '8 minuten'

UFC-ster Nate Diaz zwaar over de zeik na opmerking Mike Tyson! '8 minuten'

De voormalige UFC-ster Nate Diaz heeft kritiek geuit op de recente lofprijzing van Mike Tyson voor zijn rivaal Conor McGregor.

Hoewel hij niet ieders kopje thee is, is Nate Diaz zeker een fascinerend figuur in de mixed martial arts. Een van de redenen voor zijn populariteit, zo weten we, is zijn voorgaande rivaliteit met Conor McGregor.

De twee knokten in 2016 en deelden samen overwinningen met een 1-1. Na hun serie ging Conor verder met het verslaan van Eddie Alvarez voordat hij deelnam aan een supergevecht met Floyd Mayweather. Tijdens een recente aflevering van zijn podcast prees boksing-icoon Mike Tyson de Ier voor die stap.

Nate Diaz niet blij met bokslegende Mike Tyson

"Conor McGregor had nog nooit echt een boksmatch gehad, of niet? Hij ging tien rondes met de grootste vechter in de afgelopen 100 jaar boksen", zet Tyson. "Hij ging tien rondes, scoorde klappen op de grootste vechter in de afgelopen 100 jaar. Mensen willen gewoon zien dat de zwarte man de witte man verslaat, maar kijk waar hij tegen moest vechten. Kijk wat hij deed toen hij ertegen vocht."

Niet zo geamuseerd door Tysons commentaar was Nate Diaz die op Twitter reageerde: "Ik heb hem in ongeveer 8 minuten helemaal uitgeschakeld".

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws